Balkenende IV

Gisteren (donderdag 28 maart) heeft het kabinet haar langverwachte crisisplan naar buiten gebracht. Een ding viel me op: vanaf 2011 gaat er fors bezuinigd worden. Ik zit al een tijdje geregeld met de horoscoop van Balkenende VI voor me en ben me er dus goed van bewust dat in februari 2011 het kabinet ophoudt te bestaan. Vreemd om dan in deze periode de bezuinigingen te gaan regelen die een volgend kabinet moet gaan doorvoeren. Stel je voor dat je solliciteert naar een nieuwe baan en dan blijkt dat jij een boel vervelende zaken moet gaan doorvoeren die jouw voorganger bedacht heeft, maar nog niet wilde uitvoeren. Ik zou niet zoveel zin hebben in die baan. Het lijkt wel alsof het kabinet van plan is over zijn graf heen te gaan regeren. Dat baart me zorgen, vooral omdat ik de politieke peilingen volg. Daarin zie je al een tijd dat het politieke landschap in steeds kleinere gebiedjes uiteen begint te vallen. Maurice de Hond stelde vorige week dat de enige coalitie die op dit moment gevormd zou kunnen worden met drie partijen bestaat uit PVV, CDA en PVDA. En of Wilders genegen zou zijn om deze bezuinigingen door te voeren, je hoeft geen astroloog te zijn om daar het meest waarschijnlijke antwoord op te bedenken. Ook anderen zullen niet direct in zijn om die klus uit te gaan voeren als dat al door anderen voor jou beslist is. Over (toekomstige) samenwerking gesproken…

Copyright: Maria Koekkoek

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, Gast Schrijvers en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *