Astrologie Workshops Griekenland

Graag breng ik de volgende workshop van Myrthe Sardjoe onder de aandacht.

Myrthe Sardjoe, astroloog en Griekenland-kenner, neemt je mee in de wereld van de Griekse mytholgie en astrologie en combineert dat met een geheel verzorgde vakantie in Kantia op de Peloponnesus in Griekenland. Tijdens de workshop behandelt zij Griekse mythen en hedendaagse astrologie. De workshop bestaat uit twee lessen per dag, één na het ontbijt van 9:00-11:30 en de tweede voor het avondeten van 17:00 tot 18:30. De rest van de dag is vrij voor ontspanning. Het arangement is inclusief 2 excursies: 1 naar het oude Epidavros en 1 naar Olympia. Kijk voor meer informatie naar Myrthe’s website.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in cursussen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *