Daten in het donker met Venus en Pluto

Venus vierkant Pluto deze week, laat interessante ontwikkelingen in het collectief zien. Wat denk je van het nieuwe RTL5 Programma: Daten in het Donker? Je hoeft die vraag niet te beantwoorden. De eerste aflevering was op maandag te zien. Pluto heeft een natuurlijk verbintenis met het verborgene en ook met het donker. “Pluto is God of the Underworld.” Venus is niet voor niets de planeet van de liefde genoemd. Het hele programma speelt zich af in de complete duisternis. Ik citeer uit de Trouw “Maandag gingen zes vrijgezelle mannen en vrouwen met elkaar op snuffelstage.” nog later in dezelfde tekst “Wel is er een gemeenscahppelijke ruimte waar de beide sexen elkaar onmoeten: De Donkere Kamer. Daar ontdekken ze elkaar op het gehoor, op de reuk, of op de tast. De enige die iets zien zijn wij, de kijkers”. Oei oei oei – wat een voyeuristisch gebeuren. Het idee achter de serie is, dat het maakt niets uit hoe iemand eruit ziet, want de liefde komt van binnen.

Maar met Venus vierkant Pluto, maakt het misschien gewoon  blind?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, Pluto in Capricorn en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *