Introducing…

Elizabeth Hathway (geb. Swansea Valley in South Wales) raakte geinteresseerd in astrologie op de middelbare school. Elizabeth heeft haar astrologie opleiding bij de Faculty of Astrological Studies in Londen gevolgd, aangevuld met een klassiek uurhoek opleiding onder de “mentorship” van John Frawley. Elizabeth is hoofdredacteur van het astrologie tijdschrift de ASAScoop, secretaris van de beroepsvereniging ASAS, en tevens hoofdredacteur van deze blog. Indien je zelf een artikel in het Nederlands of in het engels op deze site wilt publiceren, voel vrij contact met Elizabeth op te nemen. mail Elizabeth via deze site, of telefoon: 020-6948107

Elizabeth Hathway DFAstrolS/ QHP

For all things astrological….
360° Astrology
KvK 34325082

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Introducing…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *