Introducing…

Elizabeth Hathway (geb. Swansea Valley in South Wales) raakte geinteresseerd in astrologie op de middelbare school. Elizabeth heeft haar astrologie opleiding bij de Faculty of Astrological Studies in Londen gevolgd, aangevuld met een klassiek uurhoek opleiding onder de “mentorship” van John Frawley. Elizabeth is hoofdredacteur van het astrologie tijdschrift de ASAScoop, secretaris van de beroepsvereniging ASAS, en tevens hoofdredacteur van deze blog. Indien je zelf een artikel in het Nederlands of in het engels op deze site wilt publiceren, voel vrij contact met Elizabeth op te nemen. mail Elizabeth via deze site, of telefoon: 020-6948107

Elizabeth Hathway DFAstrolS/ QHP

For all things astrological….
360┬░ Astrology
KvK 34325082

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Introducing…

 1. Ha Liz, leuk dat je dit begint. Ik ga je lezen. Ja, Steenbokken zijn cool, maar niet vet cool! Voor vet zijn ze te bescheiden en te zuinig.

 2. fiona ivanov zegt:

  Hi Liz,

  Aan mijn favorieten toegevoegd!
  De astrologische wereld zal aan me worden geopenbaard.
  Liefs, Fiona

 3. Fran zegt:

  Ja mam,

  je bent cool ­čÖé
  Heel veel succes met je blog.

  Fran

 4. Yalana zegt:

  Wat leuk, een astrologie-blogo. Mijn moeder heeft me ervan weerhouden om astrologie echt leuk te vinden ‘ja, dat is een typische Tweeling’ of ‘wat verwacht je dan ook, echt een Schorpioen’. Had een hekel aan die hokjes (en dat ik nog net Maagd ben helpt natuurlijk ook niet mee – wat een pietluttig teken…). Maar sinds ik m’n ascendant (Leeuw) en maanteken (Weegschaal) weet, is er wel een wereld(je) voor me opengegaan. Allerlei ongereimdheden vallen op hun plekje.

  Dus mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Veel succes!

 5. Ko van Dijk zegt:

  Je hebt twee typen steenbokken. A. De tamme geit. B. De berggeit. De tamme geit is letterlijk tot geen stap te bewegen. De berggeit is het type waartoe jij jezelf blijkbaar rekent. Het is dus onmogelijk om alle steenbokken dezelfde eigenschappen toe te dichten.

 6. Elizabeth zegt:

  Hi ko. Dus welke type geit ben jij?? Of ben je helemaal geen bok?

 7. Ko van Dijk zegt:

  Ik ben een oude bok ­čÖé geboren in november. M.a.w. een schorpioen.

 8. Elizabeth zegt:

  Okay. Een Schorpioen. Nu over je opmerking Ko. Natuurlijk kun je niet iedereen over een kam scheren…. En toch …. er zijn een aantal basis eigenschappen die heel veel bokken herkennen. Als ik helemaal eerlijk ben, ken ik geen tamme geiten. Zelfs de geiten die voor huis en haar kiezen, zijn daar toch vaak de baas.

 9. BillyB zegt:

  Hallo, ik ben geen astrologe maar gewoon heel erg nieuwsgierig, ik sta er zeker voor open. Misschien ooit verdiep ik er me weleens in, nu zijn er eerst andere dingen aan de orde.

  Groetjes van een waterman (al vind ik waternimf beter klinken)

 10. Elizabeth zegt:

  Hi Billy. Waternimf ?? Hmmm dat klinkt in ieder geval luchtig!!!! Een vraag. Hoe ben je bij astrologie.blogo terecht gekomen? Ik ben nieuwsgierig…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *