Horoscoop:Edwin de Roy van Zuydewijn

 Edwin de Roy van Zuydewijn (19 juni 1966, Amsterdam, tijd onbekend). Op 1 april heeft de Nationale Ombudsman aangegeven de klachten van Edwin de Roy van Zuydewijn mbt tot de bemoeienis van de rijksoverheid in zijn privéleven, serieus te nemen. Een kijkje in zijn horoscoop:

Edwin de Roy van Zuydewijn is een Tweeling, geboren met de Zon in nauwe vierkant met Saturnus in Vissen. Een vierkant geeft dikwijls innerlijk spanning en conflikt, en met de Zon en Saturnus in het spel, is dit een conflikt met autoriteits figuren. Deze  vierkant maakt serieus, sober, conscientieus, en vaak ook licht tot zwaar pessimistisch. Dikwijls gebeuren er meerdere dingen in het leven die moeilijk te happen zijn. Men kan op verschillende manieren hiermee omgaan. Vaak werkt men kei hard om iets “concreets” tot stand to brengen (Oprah Winfrey) of blijft men in een bepaalde persiflage hangen (Woody Allen). Hoe dan ook er is altijd een serieuze ondertoon.

Edwin de Roy van Zuydwijn heeft ook een Mars/Pluto vierkant waardoor hij waarschijnlijk goed boos kan worden. Kwaad zelfs. Pluto wil altijd de onderste steen boven halen. En ook nog een Uranus/Mars vierkant. Dit laatste geeft wel talenten, technische inzicht en inspirationele ideeen, maar… Uranus maakt altijd een beetje grillig en ongeduldig. Uranus is niet opbouwend op dezelfde manier als Saturnus. Inzet wordt pas zichtbaar beloond als men in staat is consequent een aantal handelingen, telkens weer over te doen. Routine en Uranus?

De horoscoop van Edwin de Roy van Zuydewijn: Jupiter in Kreeft is zonder meer liefdevolle en warm. Ik kan me voorstellen dat Edwin zijn hond of liever Prinses Margarita’s hond oprecht miste. Hij heeft ook Venus in Stier op de Noorderlijk Maansknoop. Ziehier zijn huwelijk met een “royal”. Dat hieruit weinig goeds is gekomen zal echter met Venus’ oppositie met Neptunus te maken hebben. Neptunus heeft met subterfguge te maken, met onduidelijke omstandigheden, met oneerlijke praktijken. Als ik deze stand van planeten zie, dan begrijp ik waarom de Ombudsman de zaak in behandeling neemt. Er zit waarschijnlijk wat waarheid in de klachten – maar of men HET bewijs kan laten zien, is een andere zaak.

Momenteel staat Saturnus in transit bijna exact tegenover Saturnus in de radix horoscoop van Edwin de Roy van Zuydewijn. Binnenkort staat het ook vierkant met de Zon. Dit is een beslissend moment, een hoogtepunt in zijn leven. Na de oppositie is het tijd om te keren. Het is in zijn eigen belang de bevindingen van de Ombudsman te respecteren en te honoreren.  Ongeacht de uitkomst. Pijn vrij zal dit proces niet zijn – Saturnus vierkant de Zon is geen pretje…. Na dit proces moet hij hoe dan ook de draadjes van zijn eigen leven oppakken. Blijven hangen in een negatieve sfeer zou zonde van de rest van zijn leven zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *