Astrologie:G20 politie onder review

In de week van de G20 top in London, schreef ik de volgende in keek op de week: “De botsing tussen Zon (autoriteit) en de Maan (het volk) geeft al een bepaalde spanning weer. De politie staat paraat ook. De combinatie Saturnus oppositie Uranus (yakkes) met Mars oppositie Saturnus (yakkes, yakkes, yakkes) geeft mij het gevoel dat de  “zero tolerance” regel, zeker in de komende dagen in Londen gaat gelden. Er zou zelfs – na de hand – sprake kunnen zijn van “excessive use of force”.

Jammer dat ik mijn eigen gevoel hierover niet geuit heb. Ik had het idee dat er iemand dood zou kunnen vallen. Ik vond dit te heftig om op te schrijven. Gisteren in de UK, was de G20 “policing” het gesprek van de dag. Politie die onherkenbaar waren omdat ze hun identificatie nummers onzichtbaar hadden gemaakt. Politie die hun gezichten bedekt hadden. Afschuwelijk beelden. Daarnaast komt nu het systeem van containment waar ik toevallig gisteren in het artikel over Uranus in Pisces, Neptunue in Aquarius over schreef, ook ter sprake. Tot nu toe is niet duidelijk of de polite taysers gebruikt hebben. Het is wel duidelijk dat de politie ze wel als “back-up” hadden voor het geval dat de situatie uit de hand liep.

Wat mij zo ontzettend boos maakt, is dat ver uit de meerderheid van de mensen die demonstreren, doen het uit overtuiging. Het volk is vaak slimmer dan de regereerders zelf. Denk aan de grote demonstraties tegen kernwapens en tegen de oorlog in Irak. Ik vind het onvoorstelbaar dat de man die in London tijdens de G20 overleed, Ian Tomlinson, zelfs helemaal niets met de demonstratie te maken had. Hij was een kranten-verkoper op weg naar huis. De politie sloeg die man, voor niks neer. Dat vind ik echt onbegrijpelijk. Het maakt me zelfs boos! Echt boos.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Predictions en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *