Astrologie, Nasa, De hand van God

Deze foto, afkomstig van Nasa en genomen met de hulp van Chandra X-Ray Observatory, is van de pulsar PSR 1509-48, in Circinus, in interactie met een gaswolk. De Amerikaanse astroloog Philip Sedgwick heeft het volgende hierover te zeggen. Persoonlijk vind ik het gewoon een prachtige foto.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *