Earth Day/ Aarde Dag

In mijn mailbox vandaag vond ik een email kaart van collega astrologe Mariette Rovers. Ik wist het niet – maar vandaag is aarde dag/Earth-Day. Slecht marketing eigenlijk. Maar goed… Hier is een link naar die kaart. De aarde staat altijd tegenover waar de Zon staat in de horoscoop. Dus de aarde staat vandaag begin Schorpioen. Een interessant gegeven. Het teken Schorpioen heeft o.a. met verval, vergiftiging, verwoestingen, sores, multi-nationals, verborgen processen, kortom – te maken met aspecten van ons sociale maatschappelijke leven die de aarde nu in grote problemen brengt. Wel goed denk ik om er even bij stil te staan.

In dit context zie ik de Zon in Stier, als symbool staan voor de koesterende liefde voor de aarde. Stier is een vruchtbare teken…laat ons hopen dat ons bewustzijn m.b.t. ons eigen planeet steeds meer toeneemt. Let it be so…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *