Pluto steekt overal de kop op!!

Gisteren kreeg ik een email van onze schrijver Ton Brankenhoff. Hij schreef: “Dit artikel stond in het Noordhollands Dagblad van vandaag. Aardig is er bij te vermelden dat in 1780 Pluto Waterman in liep, opkomst der Patriotten, opmaat voor de Franse Revolutie. De heersende (graaiende) macht wordt opgepeuzeld. In 2024 gaat Pluto Waterman in, tot dan kunnen ze nog een goed heenkomen zoeken.” zie artikel

In januari 1763 – stond Pluto ook net in het teken Steenbok. Het verhaal is zo herkenbaar dat de schrijver dit jaar aanhaalt. Dit is ook de reden dat vele astrologen een financieele crisis zagen aankomen. Zie ook dit artikel over Pluto die Ton eerder op astrologie.blogo plaatste.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Pluto in Capricorn, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *