Astrologie: Looopbaanbegeleiding, et al

Ik kreeg net bericht van Faye Cossar dat ze opnieuw met de workshop loopbaanbegeleiding voor astrologen begint. Tevens kreeg ik ook bericht dat in juni Professor Michael York een dag workshop geeft, bij de Amsterdam School of Astrology. Tijd dus om wederom Faye Cossar’s School onder de aandacht te brengen…. Op de site vind je informatie over alle hier genoemde activiteiten.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *