Horoscoop: Strafzaak Jomanda

 

Vandaag begint de strafzaak tegen Jomanda. Maar Jomanda zelf komt niet naar de rechtbank. Jomanda zou in de weken voor Koninginnedag in Apeldoorn hebben gewaarschuwd voor grote problemen. Volgens haar advocaat, speelt er ook deze week een soortgelijk probleem, waardoor “zij zich niet in staat acht te komen”. Wat zegt de horoscoop van Jomanda hierover?  

Jomanda, 5 mei 1948, 13.00, Deventer.

Deze week op vrijdag gaat Saturnus weer vooruit lopen. Zo komt er een einde aan een lange retrograde periode – die al op 1 januari begonnen is. Voor de eerst keer in 2009, loopt Saturnus direkt. Deze Saturnus, nog altijd in Maagd, is in nauwe verbinding met Jomanda’s Zon in Stier. Jomanda heeft niets te vrezen – in ieder geval – astrologisch gezien niet. In feite gaat het vanaf nu, een stuk beter met haar. Een hoofdstuk van haar leven kan definitef worden afgesloten.

In april 1985, ging secundaire progressieve Mercurius, heerser van Jomanda’s ascendant, achteruit lopen. Vanaf die tijd, werden subjectieve, innerlijke belevenissen heel belangrijk. Op 22 mei 2009, gaat ook deze planeet weer direkt lopen.  Jomanda wordt zichtbaarder. Ze krijgt nu volop aandacht. Er komen allerlei boeken over Jomanda en de zaak Millecam uit. Het gaat vooral over de handelingen – een typische Mercurius verschijnsel.

Sylvia Millecam stierf op 19 augustus 2001. Op dat moment stond Saturnus op 13 graden 39 Tweeling. Saturnus staat nu op 14 graden 56 Maagd, in vierkant dus met Saturnus in de stervenshoroscoop. Een kwart van een Saturnus cyclus is dikwijls een crisis punt. Misschien komt de angst van Jomanda hier vandaan. Haar rol in het overlijden (Saturnus) van Sylvia Millecam wordt weer ter sprake gebracht. Heeft Jomanda correct gehandeld? We kunnen de klok niet terugdraaien. Gesprekken tussen artsen, genezers, alternatieve of reguliere, vinden plaats in een confidentieele sfeer. Het zijn intieme, prive gesprekken.

Heel het leven draait in feite op vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. Sylvia Millecam, beslist geen on-intelligente vrouw, heeft bepaalde keuzes gemaakt. Het aan de kruis willen nagelen van Jomanda of welke andere alternatieve geneeskundige dan ook, zal weinig opleveren. Veel mensen hebben bate bij alternatieve geneeswijzen, toch heeft de zaak Sylvia Millecam het hele alternatieve circuit veel schade toegebracht. Ik ken zelf twee artsen, die als acupuncturisten werken, die over Het Millecam Effect praten. Dan bedoelen ze de negatieve impact van deze zaak op hun eigen werk, en de sector in zijn geheel. Dat vind ik zelf, een treurige zaak.

In conclusie….Misschien zal het slotsom van dit proces luiden: Het is zoals het is.     Want al zouden we het willen, anders kan het ook niet zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop: Strafzaak Jomanda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *