Ghent biedt bezoek lentil burgers aan ?

Vandag begint Ghent (Belgie) met een radicaal experiment. Elke donderdag wordt er voortaan alleen vegatarisch gegeten. Tenminste als je buitenshuis wilt eten. Met deze stap is Ghent de eerste stad in Europ die bewust voor een vlees vrije dag kiest. Maar niet alleen vlees trouwens, ook vis, en schelpvis verdwijnt van de menu. Wat mogen we dan wel in Ghent eten vraag je je misschien af en wordt de dag een succes? De horoscoop…

Waar te beginnen? Heel belangrijk in deze horoscoop is de plaatsing van de Maan, Venus en Jupiter. De Maan staat voor het volk. Als het volk niet komt opdagen is het natuurlijk gauw afgelopen met zo’n vlees vrije dag. Verder moet Venus en Jupiter goed staan. Venus en Jupiter staan samen als symbool voor het bourgondische leven. Deze horoscoop is voor 10.00 getrokken. Dit lijkt mij een goed tijdstip voor het opengaan van de eerste eet tenten. En wat zien we? Uranus op de midhemel. Mooi. Verder staat de Maan in zes maar dan wel in de Steenbok. Vooral dit laatste is niet zo fortuinlijk. Steenbok kan nogal krenterig zijn en staat ook niet te boek als de meest gezellig van de tekens. De Maan is niet voor niets vernietigd in Steenbok. Een gedegen groep mensen, die oog voor de eigen gezondheid hebben zal ongetwijfeld een uitstapje Ghent doen. Maar de Maan in Steenbok is in alles bescheiden.  Geen hordes tegelijk dus. Geen bussen vol!

Venus staat ook vernietigd in Ram. Die wil wel eens wat nieuws uitproberen maar Ram verveelt zich gauw. Die wil op naar de volgende….. Maar Jupiter in Waterman is wel veelbelovend. Hier zien we de vaste klanten die zelf bewust voor een alternatieve life-style gekozen hebben. Dit zijn de idealisten onder de dierenriem. Jupiter maakt wel een vierkant met de Zon en Mercurius in de Stier. Dit geeft een uitdaging weer. Mercurius retrograde laat ook zien dat het boodschap nog niet helder en duidelijk is. Er is nog geen…. slogan. Tenminste ik heb er nog geen een gezien. Grappig dat ik de informatie over deze vlees vrije donderdag op een engelstalige website gezien heb!! Waarom niets over gehoord in Nederland, vraag je je dan af? Dat krijg je met Saturnus en Mercurius retrograde.

Dus..goed initiatief Ghent. Maar je zal wel een lange adem moeten hebben. Succesvol kan de dag wel zijn …. maar alleen als je echt volhoudt. Kom naar Ghent voor een heerlijke lentil burger. De afgebeelde burger…is ook met wortel gemaakt…mmmmmm..zzzz..yummy

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *