Het ongeloofelijke reis van de mens

[MOV=A href=”http://www.youtube.com/watch?v=tmlZIR38x90″]

Graag breng ik het volgende programma onder jullie aandacht: The Incredible Human Journey, BBC, zondag avond om 22.30. Vorige week kwam ik het programma toevallig tegen en kwam mijn stoel niet meer uit. “Hoe is het mogelijk dat iedereen die nu leeft van een kleine groep van ongeveer 300 mensen afstamt?” Met deze vraag eindigde aflevering een. De DNA laat namelijk zien dat we allemaal familie zijn van deze groep. 70.000 jaar geleden, werd de Sahara woestijn, even vruchtbaar. In die tijd is het plus/min 300 mensen gelukt de Rode Zee over te steken en we zijn allemaal familie van deze mensen. Ongeloofelijk.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrology English en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *