EO uitzending, goede reklame astrologie

 

EO Netwerk over bedrijfsastrologie, 19 mei 2009. Hier is een link naar uitzending gemist. Los van de zeer negatieve uitspraken van de astronoom Govert Schilling, vond ik het programma een goed beeld geven van de stand van zaken omtrent business -astrologie. Alle collega’s die ik gesproken heb zijn het ook met mij eens. De EO heeft de astrologie een dienst bewezen. Echter de uitspraken van Govert Schilling (o.a. over mensen die zelfmoord hebben gepleegd) pasten in het programma niet.  Kennelijk mag je alles over astrologie zeggen, zonder enig bewijs aan te voeren. Govert Schilling’s bijdrag liet zien dat hij absoluut niets over astrologie weet en niet veel meer over het bedrijfsleven. Ik heb een van de deelnemende astrologen, Ria Borst eind vorig jaar geinterviewd. Binnenkort zal ik die interview op astrologie.blogo plaatsen. 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Events en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *