Jonette Crowley in Amsterdam

Vandaag kreeg ik bericht van Peter Saarloos van uitgeverij Hajefa, dat de bekende Amerikaanse medium Jonette Crowley, in juni in Amsterdam is. Ik wilde haar horoscoop hier behandelen, maar helaas tot nu toe, heb ik geen data voor haar kunnen vinden. De Nederlandse vertaling van Jonette Crowley’s boek, “De Adelaar en de Condor. Een waar verhaal van een onvoorziene mystieke reis”, is uitgegeven door uigeverij Hajefa.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Events en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *