Nieuwe Maan, Nieuw Begin

Het is nogal stilletjes hier op astrologie blogo geweest. Het is – dat kan ik je verzekeren – niet omdat ik zelf niet met astrologie bezig ben geweest. Het afgelopen weekend was de trio Nick Campion, Liz Greene en Bernadette Brady ter gast in Amstelveen. Dat was reden voor mij om mijn aandacht elders op te richten. Gisteren was het nieuwe Maan in Tweeling. Ik houd zowieso van de Nieuwe Maan maar deze had voor mij met nieuwe gedachtengoed te maken, en met nieuwe ideeen. Helaas is Mercurius wel retrograde wat misschien wel betekent dat sommige dingen wel hun tijd nodig hebben. Merc. retrogade werkt vertragend – vooral hier in Stier. Het denken en de aktiviteiten die je wilt uitvoeren komen langzaam op gang.

Ik deed voor het eerst de zaterdag krant open vanochtend. Zie dat de rechter in de zaak Jomanda een flinke straf heeft geeist. Toevallig dan dat ik gisteren met een nieuwe vriendin over een behoorlijke medische misser gesproken heb. Haar man, stierf een verschrikkelijke dood. Die arts in kwestie is nooit gevolgd. De familie – in rouw – zag het op dat moment niet zitten. Ongelukken kunnen gebeuren, was uiteindelijk hun uitgangspunt. Hij is maar een geval, en er zijn veel meer.

Ik blijf heel benieuwd hoe dit afloopt. Mercurius retrograde houdt in dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *