Being a JellyBar? Pardon?

Wist je dat John Malkovich als jongeman 20 pond afviel door uitsluitend jelly te eten? Nee? Ik ook niet. “Beingajellybar” is een spannend initiatief van vrienden van mij Fiona Ivanov (kokkin) en Else van de Burgt (kunstenares). Ze zijn bezig met een project in de Baarsjes in Amsterdam dat de verschillende bevolkinsgroepen, op een speelse en creatieve manier, door middel van een multi-culti jellybar, bij elkaar wilt brengen. 13 juni, 16-20uur, Galerie Meneer de Wit, Baarsjesweg 202, Amsterdam. Fiona…mogen we de jellies daarna ook eten?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Events en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *