Interview Ria Borst: Business Astrologie

Dit is het laatste deel van mijn interview met business-astrologe Ria Borst. Klik hier voor overige info.

Liz: Ria. Als je de rest van je leven op een onbewoond eiland moest doorbrengen, welke drie boeken en luxe voorwerp zou je willen meenemen?

Ria: Luxe voorwerp, hmmmm. Weet je, alles is eindig, alles raakt op.

Liz: Je kunt ook een fotoalbum meenemen.

Ria Borst: Hm, ik denk deze ketting. Omdat dat mijn kracht symboliseert. Want er zit een beetje van de as van mijn overleden man in. Dat herinnert mij aan de kracht die hij aan mij gegeven heeft. Daar moet ik het mee doen. Ik zou het natuurlijk wel zonder die ketting kunnen. Maar hij is wel het symbool voor die liefde die eeuwig is, al het andere is eindig.

Liz: Zou je wel wat boeken meenemen?

Ria Borst: Misschien de Bijbel om uit te pluizen, of moeilijke boeken die mij heel lang kunnen inspireren. Of een misschien zelfs wel een leeg boek zodat ik zelf dingen op kan schrijven …

Het volledige interview is eerder dit jaar gepubliceerd in de ASAScoop, het tijdschrijft van de beroepsvereniging van astrologen, de ASAS. Volgende week: Myrthe Sardjoe – interview met business astrologe Faye Cossar.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *