Saturnus, Air France & MG Motors

Het is een lang weekend geweest. Een weekend van de ergste vliegtuigongeluk in de geschiedenis van Air France en het weekend waarin de legendarische MG Motors uitstel van betaling heeft aangevraagd. Saturnus speelt een aanzienlijke rol in beide gebeurtenissen. Lees verder..

De AirFrance Airbus dat opsteeg uit Rio de Janeiro 31 May 2009, 22.00 GMT – heeft Steenbok op de ascendant. Pluto retrograde staat er heel dichtbij maar wel in het 12e huis. Dit betekent dat Saturnus heerser is van het vliegtuig zelf. Hier staat Saturnus in het 9e huis – het huis dat bijvoorbaat met lange reizen te maken heeft. Saturnus krijgt extra gewicht omdat het op de zo/mo midpunt staat. De ontwikkeling d.w.z. berichten uit de cabine, automatische melding van een electrische fout, zijn goed te volgen aan de hand van de Maan. Vindt men dit vliegtuig terug? Interessant in dat opzicht is de contact die Saturnus met de Zon in Tweeling maakt. Dit geeft mij in ieder geval het idee dat met behulp van de moderne technologie (denk hier aan de VS (Zon is heer negen – buitenlanden) men het vliegtuig uiteindelijk terug zullen vinden.

MG Motors is op 16 sept. 1908 Flint Michigan, tijd onbekend (bron bbc website) opgericht. De Zon is dus in Maagd. Mars – die ook een rol in de productie zelf speeelt (metaal bewerken) – is ook in Maagd en dan wel op 14 graden 57. Het afgelopen jaar is Saturnus in transit drie keer over Mars geweest. Zijn laatste stationaire periode heeft hij ook gemaakt op de Mars van GM Motors. Het was duidelijk dat verder gaan op de oude manier niet meer een optie was.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *