Waar is Ton Brakenoff?

Waar is de mysterieuze Ton Brakenhoff gebleven? Is hij een echte astroloog, een bestaande persoon….of de alter-ego van Liz? .. lees verder

“Gotcha” … Ton is “alive and kicking” maar met andere creatieve dingen bezig. Want naast astrologie is Ton ook musicus en kunsternaar. Ja Ja. De creativiteit van onze Ton kent bijna geen grenzen. Ton Brakenhoff exposeert in Galerie Silhouet in Heiloo de hele maand juni. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Kennemerstraatweg 99

En Ton… als je dit leest, leg de kwast neer!! We missen je bijdrage aan astrologie.blogo.nl. Dus pak gauw weer de pen. De wielrenner seizoen begint straks. Hoop is er altijd …

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *