Astrologie: misvattingen over relaties

Liefdesweken: Voordat ik met astrologie.blogo begon, werkte ik al jaren als astrologe voor een van de eerste en grootste dating sites van Nederland: OneHello. Los van een wekelijkse “liefdes horoscoop” had ik ook een online – vragenbak. Wat mij in die tijd opviel was dat er een aantal hardnekkige  misvattingen leefden onder mijn lezers over astrologie en de liefde. Okay hier zijn ze. De top tien misvatting over astrologie en de liefde. In geen specifieke order…

1) Schorpioen is de meest sexy teken;

2) Weegschalen zijn niet te vertrouwen. Ze gaan altijd vreemd;

3) Bepaalde sterrenbeelden kunnen niet met elkaar opschieten;

4) Als mensen een moeilijke composiet hebben zal hun relatie niet lang duren.

5) Als Uranus in het zevende huis van je geboorte horoscoop staat, betekent het dat je gaat scheiden.

6) Weegschalen maken de beste partners!!

7) Maagden houden niet van seks. Ze zijn preuts.

8) Partners die geboren zijn onder hetzelfde element zullen lang en gelukkig bij elkaar blijven. (Hetzelfde element?  Dwz. Hij Ram, zij Leeuw, Boogschutter; Hij Stier, zijn Maagd/Steenbok; Hij Tweeling, zijn Weegschaal, Waterman; Hij Kreeft zij Schorpioen, Vissen.)

9) Steenbokken zijn koud en afstandelijk. Beter geen relatie met een Steenbok.

10) De liefde staat in de sterren geschreven. Het geluk wordt je op een presenteerbladje aangeboden!

Ik kan je met zekerheid zeggen, dit zijn misvattingen en ze kloppen voor geen moer! Elke relatie net als elke individu is uniek.

Van alle bovengenoemde misvattingen wil ik wel een voetnoot plaatsen m.b.t. punt 8). In mijn ervaring en dit blijkt ook uit onderzoek naar koppels, kunnen mensen die onder hetzelfde element geboren zijn, het toch vaak heel goed met elkaar vinden. Waarom zou dat zijn? Volgens de 17e eeuwse astroloog William Lilly heeft dit te maken met het feit dat we gelukkig zijn met mensen die – op onszelf lijken. Maar en dit is een grote MAAR – krijg je geen garantie. Mensen die ik ken die sucessvolle relaties hebben, werken er aan. Ze investeren zowel in hun zelf als in hun relatie.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *