Dodelijke liefde: Bankier Edouard Stern

Liefdes weken: Crimes of Passion. Op 1 maart 2005 werd in Geneve het lichaam van een van Europa’s top bankiers Edouard Stern gevonden. Stern – gekleed van top tot teen in een latex pak, was met vier schotwonden om het leven gebracht door zijn minnares, Cecile Brossard. In Parijs gisteren begon de rechtzaak . De horoscopen van zowel Cecile Brossard als Edouard Stern geven veel inzicht in een relatie die een van de twee met de dood moest bekopen.

De horoscoop van Edouard Stern (18 oct 1954, 12.00, Parijs).

Stern een telg uit een rijk Joods gezin ontmoette Cecile Brossard in 2001. Kort daarop begon hun zeer gepassioneerde en ingewikkelde relatieBrossard hoopte op een huwelijk met Stern . Hij was een hoogopgeleide, beschaafde, machtige en rijke man en in haar ogen was Stern het sleutel tot een ander leven. Stern nam Brossard op dure vakantie en schonk haar prachtig cadeau’s. Maar zou Stern ooit met Brossard trouwen? In werkelijkheid was de golf tussen die twee daarvoor veel te groot.

Dat Edouard Stern vrede opmerkingen kon maken is duidelijk. Met Mercurius conjunct met Saturnus in Schorpioen – had hij ongetwijfeld een scherpe tong. Hiermee kon hij korte metten met zijn tegenstanders maken. Stern had veel vijanden in de banking wereld. Interessant dus, dat de aanleiding voor de moord een opmerking van Stern was.

Stern’s horoscoop is gedomineerd door een hoofd t-kruis met de planeten Zon conjunct Neptunus, vierkant Mars in Steenbok, vierkant Jupiter conjunct Uranus in Kreeft. Deze kruis laat de visionaire en succesvolle kanten van Edouard Stern zien. Zon/Neptunus mensen hebben vaak grote dromen en hier met Jupiter/Uranus en Mars erop, zou er sprake kunnen zijn van een grote bijna compulsieve drang om die dromen na te jagen. De hoofdkruis is een heel dynamieke kruis.

Laat ons even goed naar Mars kijken. Mars in de horoscoop is in opposite met de Jupiter/Uranus conjunctie in Kreeft. Heel vaak wordt Mars in aspect met Uranus in verband gebracht met apart sexueel gedrag. Denk “kinky” seks spelletjes, denk ook latex, rubber, enz. enz. Interessant in dit opzicht is dat Stern geintroduceerd werd tot deze vorm van het liefde bedrijven, door Cecile Brossard. Haar rol hierin wordt pas goed zichtbaar als we de horoscoop van Cecile Brossard erbij pakken.

Verder nog Edouard Stern is geboren met Venus in Schorpioen in vierkant met Pluto in LeeuwVenus vierkant Pluto werkt heel vaak – maar niet altijd – onderhuids. Bewustzijn van bepaalde tendenzen in het eigen karakter is met dit aspect heel belangrijk. Onbewust – kan dit aspect heel vervelend doen. Het geeft namelijk de drang de ander persoon terug te willen pakken. In een relatie van mensen die gelijke status hebben – is dit vervelend. In een relatie waar de machtsverhoudingen scheef staan – kan dit heel brutaal zijn.

Deel II: de horoscoop van Cecile Brossard.
Deel III: relatie horoscoop Brossard/Stern

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *