Uitspraak Jomanda

 

Vandaag is Jomanda vrijgesproken van medeverantwoordelijkheid aan de dood van de actrice Sylvia Millecam. Ik heb aan het begin van het proces al aangegeven dat Jomanda niets te vrezen had. Ook de twee andere alternatieve geneeswijzers zijn vrijgesproken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, voorspellingen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *