Doggy Zodiac

Misschien komt het omdat ik zelf sindskort weer een hond heb, maar als ik nu iets over de doggy zodiac tegenkom…moet ik even snuffelen. Zie hier dit bericht voor dog lovers…over dierenriem tekens en honden !!! P.S. de afbeelding is van mij met mijn vorige hond, Luna!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *