De Liefde, de dood, en Cecile Brossard

 

Liefdesweken: Cecile Brossard is de “femme fatale” die deze week in Parijs terecht staat voor de moord op bankier Edouard Stern. In de rechtszaal geeft een hevig geemotioneerde Brossard toe, dat ze Stern vier keer beschoten heeft. De horoscoop van Cecile Brossard (20 maart 1969, Parijs).

brossard

 

Cecile Brossard was gearresteerd in het huis van haar ex-echtgenoot. Deze eerste huwelijkspartner was 21 jaar ouder dan Cecile. Dit doet mijn oog al onmiddellijk op de conjunctie tussen Venus en Saturnus in Ram vallen. Venus is de jonge vrouw – Saturnus is de oude man. Venus is de minnares – Saturnus is de dood. Venus wordt bemind – Saturnus is begrensd. Toen Brossard haar eerste man ontmoette was progressieve Venus exact in conjunctie met radix Saturnus.

De planeten Venus en Saturnus geven een beeld van een vrouw die uiteindelijk door de liefde in het problemen is gekomen, en in dit geval zelfs in de gevangenis is belandt.

Let op wel op: er zijn ook andere positieve uitingsmogelijkheden voor de conjunctie van Venus en Saturnus. In de horoscoop van Cecile Brossard pakte ze gewoon op deze manier uit.

Venus in Ram – staat in vernietiging. Er is passie in overvloed – maar de zachtheid van de liefde is zoek. Saturnus maakt ernstig, berekenend zelf. Saturnus is ook moeilijk geplaatst in het teken van zijn val, Ram. Dit maakt Saturnus heel kwetsbaar en in sommige opzichten schuw of licht geraakt. Omdat de geboorte tijd niet bekend is, wordt de Maan moeilijk te plaatsen.

Als een gebaar van liefde, beloofde Stern een miljoen Euro op de rekening van Brossard te storten. Brossard op haar beurt zou dat geld direkt terugstorten. In eerste instantie maakte Stern het geld niet over. Later deed hij dat wel maar Brossard stortte het geld niet terug. Stern blokkeerde de betaling. Niet lang hierna kwamen de twee weer bij elkaar. Stern zou gezegd hebben “dat het bedrag te hoog was voor een hoer”. Dit was voor Brossard de aanleiding om Stern’s pistool te pakken en Stern dood te schieten.

Ik voel Pluto hier in het spel. Stern had een Venus/Pluto vierkant, Brossard een Zon/Pluto oppositie. Maar…pas als je de horoscopen met elkaar vergelijkt, zie je waarom deze relatie zo intens maar niet gelukkig werd.

Zie ook: de relatie horoscoop van Brossard en Stern

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op De Liefde, de dood, en Cecile Brossard

  1. Pingback: Dodelijke liefde: Bankier Edouard Stern

  2. Pingback: Valentijnsdag Mix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *