Relatie horoscoop: Stern en Brossard

 

Zijn er aanwizingen in de horoscopen van Edouard Stern en Cecile Brossard die aangeven, dat als deze twee bij elkaar zouden komen, de relatie mogelijkerwijze in een tragedie zou beeindigen? Is er iets in de horoscopen dat laat zien dat als ze een relatie met elkaar hadden, dat ze niet meer in staat zouden zijn hun begeertes en hun emoties te beheersen?

Heel vaak vormen mensen relaties met anderen die bereid zijn een belangrijke rol te spelen in hun eigen innerlijk toneelstuk. In zijn horoscoop heeft Stern Venus in Schorpioen in vierkant met Pluto. Dit geeft aan dat de thema’s macht en onmacht belangrijk in zijn liefdesrelaties zullen zijn. Dit aspect draagt iets van baas/slaaf in zich en had op allerlei positieve en negatieve manieren geuit kunnen worden.

In haar horoscoop heeft Cecile Brossard een Saturnus/Venus conjunctie in Ram. Ram is gepassioneerd en sterk – maar tegelijkertijd begrensd en beperkt in de uitingsmogelijheden. Dit kan heel streng maken. Zowel Venus in Schorpioen als Venus in Ram, zijn door Mars beeheerd. Seks en beheersing zijn hier twee heel belangrijke relatie thema’s waar beide personen iets mee hebben.

Met haar Zon in Vissen driehoek Neptunus is, Cecile Brossard creatief maar ook heel kwetsbaar. Haar Zon staat tevens in verbinding met Stern’s Jupiter/Uranus conjunctie en met Stern’s Venus in Schorpioen. Dit brengt een enorme “feel good” factor voor beide personen met zich mee. Brossard’s Zon is tevens ook in verbinding met Stern’s Mars, en het is Brossard die Stern introduceerde tot SM spelletjes.

Maar…er is iets heel speciaals in deze twee horoscopen gaande. In mijn ervaring – als dit specifieke situatie voorkomt tussen twee horoscopen – leidt het heel vaak tot compulsief gedrag, onrust en kwellingen. Deze situatie heeft iets met het idee van “lot” en karma te maken.

Edouard Stern is geboren met een t-vierkant in de hoofdtekens. Dit is een heel dynamisch horoscoop patroon. De hoofdtekens zijn aktie gericht en hebben het vermogen door te gaan tot dat ze het beoogde resultaat behalen. In het artikel over Cecile Brossard heb ik geschreven over de belangrijke rol van de Saturnus/Venus conjunctie in Ram in haar horoscoop. Als we deze conjunctie van Brossard in de horoscoop van Stern plaatsen, zien we dat Brossard’s Venus/Saturnus conjunctie een grote kruis van Stern’s t-vierkant maakt. Yakkes. Nou…wat houdt dat in?

Stern zal Brossard op emotioneele vlak als allemachtig ervaren hebben. Hij kon haar niet makkelijk uit zijn hoofd zetten. Brossard had immers het vermogen zijn innerlijk spanning veel hoger op te schroeven. Als zij de relatie uitmaakte bijvoorbeeld- was hij helemaal radeloos.

Brossards Venus/Saturnus conjunctie gaf haar de macht om Stern uit zijn evenwich te halen en hem zelfs angstig of onderdanig te maken. Voor zijn part, Stern beminde en haatte Brossard, tegelijk.

De Saturnus/Venus conjunctie in Cecile Brossard’s horoscoop is ongeaspecteerd. En dit is een heel belangrijk gegeven, denk ik. Edouard Stern gaf Cecilel Brossard een macht waar ze nooit van had kunnen dromen, maar ze wist helemaal niet wat ze ermee kon doen. Dat wekt enorme frustratie. Haar Neptunus/Zon verbinding deed haar dromen van een toekomst met Stern die – gezien zijn oog voor de verhoudingen (Stern’s Zon in Weegschaal) nooit waar gemaakt kon worden.  De twee zaten hoe dan ook vast in een vicieuze grote kruis – met als eindhalte: DE grote kwelling.

Juist hoe groot die kwelling is geweest, zien we gesymboliseerd in het bedrag van 1.000.000 euro, die Stern, Brossard beloofd had.

brossardstern

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *