Sacha Baron Cohen:Ali G, Borat, Bruno ..

[MOV=”http://www.youtube.com/watch?v=9Y2jdXP19qI”]

Sacha Baron Cohen is de persoon achter een hele rij persiflages: Ali G, Borat, en de “male model” Bruno. In deze film duikt Bruno op, tijdens de Milan Fashion Week. Alle lichten gaan uit en Sacha wordt van het podium gesleurd. Jammer. Leuke outfit.. Vind je niet?? Zo.. De horoscoop van Sacha Baron Cohen, 13 oktober 1971, London, tijd onbekend.

Sacha Baron Cohen ging naar dezelfde school als Little Britain ster Matt Lucas. Het was een kostschool, en alleen voor jongens met de ongeloofelijke naam: de Haberdashers’ Aske’s Boy’s School. Waarschijnlijk is dit de reden dat ze allebei een beetje getikt zijn. Sacha Baron Cohen heeft later geschiedenis op Cambridge University gestudeerd…Oei.

De horoscoop… Wat mij opvalt is dat Uranus conjunct staat met de Zon. Zon/Uranus staat garant voor originaliteit maar geeft ook een bepaalde grilligheid. Sacha Baron Cohen heeft duidelijk de behoefte anderen te schokkeren. Hij gaat over de grens heen. Toch gaat dit allemaal met een hoge intelligentie gepaard. Als je ooit een interview met Sacha gezien heeft – dan is het duidelijk dat hij ook een briljante geest heeft. Mars in Waterman staat in driehoek op de conjunctie… dus er wordt ook aktie ondernemen. De man heeft lef.

De Maan staat in de extroverte Leeuw. Leeuw is de teken van de ‘show-man/vrouw” zou je kunnen zeggen. Leeuw houdt van aandacht en is ook heel goed in het aantrekken van een personage. Het juiste gezicht kunnen laten zien.

Geestigheid zie ik ook in Jupiter conjunct Neptunus. Jupiter is sterk hier in zijn eigen teken. Sacha Baron Cohen heeft inzicht en visie. Deze conjunctie geeft het potentieel om ster te worden. De opposities van Saturnus daarentgen laten een serieuze kant van zijn karakter zien. Dit is een komiek met een boodschap. Deze oppositie doet mij aan het beeld van de “jester” denken. Nu lachend… dan huilend. Iemand vol met tragiek die juist daardoor het hardst lacht. Het is een dichotomie in de karakter. Dit is het Weegschaal dilemma eigenlijk. Balans vinden. Hier staat Pluto in sextiel met Jupiter/Neptunus en in driehoek met Saturnus. Pluto stelt Cohen in staat zulke geweldige persiflages neer te zetten. Het geeft inzicht in karakter.

Met zijn Venus in Schorpioen… kan Sacha Baron Cohen soms wel erg macho en vrouw onvriendelijk over komen. Ik denk hier aan zijn Borat stukje voor Comic Relief vorig jaar. Yakkes. Maar goed ook Ali G had van die vrouw onvriendelijke trekjes….En toch moet ik heel erg om hem lachen.

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *