Horoscoop: Michael Jackson

[MOV=href=”http://www.youtube.com/watch?v=3PAJqgeeJf4″]

Triest bericht over de dood van Michael Jackson (Aug. 29 1958, 23uur 53, Gary, Indiana, bron Noel Tyl.) De eerste “single” die ik als tiener kocht was “Rocky Robin” van een toen nog piep jonge Jackson. Bij mijn 11 jaar jongere zus, was er sprake van Jackson mania. Ze ging rustig een nachtje in London camperen voor concert tickets. De kledingdracht, het haar, en natuurlijk alle lp’s niets was haar te veel. Later nam mijn dochter de fascinatie voor Michael Jackson over… en meer recentelijk mijn zoon van 11. Ik snap de verbijstering onder de veelal zeer jonge fans. Voelde ik ook toen Elvis Presley stierf. De horoscoop van Michael Jackson.

Ten tijde van overlijden (do. 26 juni, 2.26 pm dood verklaard), stond Saturnus in Maagd zowel in vierkant met Saturnus in de horoscoop van Michael Jacskon’s als ook in oppositie met zijn radix Maan. Dezelfde transiterende Saturnus staat momenteel in vierkant met Mercurius de heerser van Michael Jackson’s Zon, die nu op de geboorte ascendant staat. De huidige Saturnus/Mercurius vierkant, maakte dus een grote kruis van Michael Jackson’s radix t-square (Saturnus, oppositie ascendant, vierkant Maan). Dit laat veel spanning zien en een versnelling van alle energie. Kennelijk kon het lichaam van Michael Jackson dit niet aan.

Een week geleden – op onze school – de ASVO, was het ouderfeest: The Moonwalk Party. Ja, ironisch. De Youtube film is de link die we als ouders in onze uitnodiging kregen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *