Wanneer moet ik in 2009 trouwen?

In grote delen van de wereld, voornamelijk Indie en Azie worden astrologen nog altijd geraadpleegd als een familie wil weten of een stel bij elkaar past. Is het advies slecht, dan gaat het feest niet door. Ziehier een interessant artikel over de horoscopen van partners met daarna de beste dagen te trouwen in het jaar 2009.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *