Britse MP declareert cursus astrologie?

Sinds het begin van de declaratie schandaal onder parlementariers in de UK, heeft de “gutter” pers een dagtaak aan het opsporen van de meest belachelijke declaraties.  En er zijn heel wat gekke declaraties voorbij gegaan maar… kunnen we echt de studie van astrologie als belachelijk noemen? David Tredinnick de Conservatieve MP voor Bosworth, heeft geld gedeclareerd voor een cursus astrologie!!! Mijn inziens zou het met de UK een stuk beter gaan als meer MP’s zich met de sterren bezig hielden. .

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *