Venus, Jupiter, Vruchtbaarheidstoerisme

Op de voorpagina van Trouw vandaag – vond ik wederom een bewijs dat “zoals boven, zo ook beneden” een hedendaagse betekenis heeft.  “Vrouwen met kinderwens reizen wat af“. Het artikel gaat over wat Trouw – “vruchtbaarheidstoerisme ” noemt. De link met de stand van de planeten wordt wel heel gauw gelegd.

Op dit moment staat Venus – in mundane astrologie symbool voor van de liefde en relaties – in vierkant met Jupiter – algemeen symbool voor reizen en toerisme. Venus staat in Stier – dit is het teken waar de Maan verhoogd wordt. De Maan heerst over kinderen, baren en vruchtbaarheid in het algemeen. Daar heb je het al. En dan het nieuws zelf.

Vandaag is de Maan – het volk – in Weegschaal. De Maan is driehoek Mercurius – de krant – en driehoek Jupiter. Een goed verhaal over vrouwen, vruchtbaarheid en reizen. Bij deze…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in vrouwen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *