Horoscoop Tour de France 2009

Tour de France 2009

Zaterdag ging hij van start om 16.00 uur plaatselijke tijd. En hij gaat anders dan anders, de Pyreneeën komen eerst! Voor de klimgeiten is er al snel voorsprong te behalen, een eventuele voorsprong die onmogelijk is vast te houden tot de Alpen en mocht dat al lukken dat kan de tijdrit op 23 juli de laatste hoop alsnog de grond in boren. Nee, voor de klimmers is dit slechts de Tour van de hoop. De horoscoop voor de start van de Tour de France 2009:

Toch denk ik dat dit een zuivere Tour wordt want in de horoscoop bevinden zich de meest zuivere renners aspecten: Venus conjunct Mars en Jupiter conjunct Neptunus. Mensen die deze aspecten hebben zijn al haast Tourwinnaar. Eddy Merckx had ze beiden, Michael Indurain ook nagenoeg en Lance Armstrong had de zuivere Jupiter Neptunus conjunctie en we weten dat je daar ook al aardig mee weg komt. Deze Tour staat toch al in het teken van Lance Armstrong, want wat hij wil laten zien grenst aan het onmogelijke. We wachten af, en komen hier op terug.

Horoscoop Tour de France 2009: Toch valt er ook iets anders op, op de ascendant prijkt het teken van de waarheid, Schorpioen. Schorpioen, de baas van Pluto, de planeet die deze recessie in gang gezet heeft. De rol van Pluto zal ook hier weer aanwezig zijn. Mercurius van de communicatie krijgt van hem de volle laag. Mercurius heerst hier over het 8e en 11e huis, sponsor geld en beschermers. De Wielersport zal zich waar moeten maken, zal moeten laten zien dat het over is met de verbodenmiddelen en dat het gaat om de persoonlijke eer: Zon heer MC op de hoorn van negen. Dit moet een goede, eervolle Tour worden!

Met dank aan Ton Brakenhoff….wordt vervolgd

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in tour de France, 2009 en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *