Horoscoop Mark Cavendish: Tour 2009

 

Tour de France 2009: Mark Cavendish * 21/5-1985 (tijd onbekend):
(bericht van Ton ontvangen op 6 juli in de vroege middag). Wat heeft Mark Cavendish wat wij niet hebben? Wat een ontzettende macht heeft die man, zoals hij de te vroeg begonnen eindsprint gisteren, tot een goed einde bracht, ‘van kop af’!! Een blik op zijn horoscoop laat in ieder geval een explosief karakter zien met zijn Mars Uranus oppositie, waar de Maan bij staat. De horoscoop van Mark Cavendish:

Mars en Uranus staan bekend om hun technische kwaliteiten. En zou technisch gevoel hier nu iets kunnen betekenen? Misschien wel, misschien moet je technisch vaardig zijn om het volle vermogen dat een lichaam kan ontwikkelen, in fietssnelheid om te zetten. Of zoals men dat bij golf of tennis kan zeggen ‘hij zat in de bal’ of in dit geval ‘hij was fiets’. Ik overdrijf, oké. Een ander opvallend aspect is de Zon oppositie Saturnus. Hierin zit ‘springkracht’. De grote voorwaarts gericht Zon, hier heel soepeltjes geplaatst op de eerste graad van Tweelingen, wordt strak bij de teugel gehouden door Saturnus. Cavendish kan die teugel op het beslissende moment losgooien. Het strak samengebalde vermogen gaat dan vol los op de pedalen. Wie houdt hem bij? Boonen? Vergis je niet, Boonen’s kracht werkt haast het zelfde, Jupiter oppositie Saturnus. Hier is Jupiter de vermogen gever. En die van Hummel waar iedereen het nu over heeft, wat kan die in de sprint? Ja, Kenny van Hummel kan ook veel! Hij heeft Saturnus naast Pluto staan, de kracht is niet groter, maar ‘dodelijker’! En hij kan Cavendish een ‘technische’hand geven met zijn Mars conjunct Uranus. We zullen van hem horen…. mits hij zich in de hand houdt en dat is zeer de vraag!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in tour de France, 2009 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *