Moon Walk….

Vandaag op de dag van de maansverduistering…is de volgende website in honour of Michael Jackson onder mijn aandacht gebracht. Een paar dagen geleden in Belgie gelanceerd is deze site een wereldwijd hit geworden.  Het heet…. eternal moonwalk. Houd de meter tellen in de gaten..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Videos en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *