Tour de France 2009: Fabian Cancellara

 

Tour de France 2009: Fabian Cancellara * 18/3-1981. (tijd onbekend)
No 1 in het Algemeen Klassement op dit moment en pur-sang tijdrijder, zoals hij bewees in de openingstijdrit. Hij zou wat mij betreft kandidaat gesteld mogen worden voor de eindoverwinning, want het is een schitterende renner, maar ja, die bergen!? Als ik zo zijn horoscoop bekijk ontbreekt een
fatsoenlijk Jupiter Neptunus aspect om de benen op de hellingen weer snel van hun vermoeidheid te bevrijden.

Tour de France 2009: De horoscoop van Fabian Cancellara

Tenzij hij meer als tijdrijder deze bergen te lijf zou gaan en een geheel eigen tempo zou volgen. Hij zal het wel geprobeerd hebben. Toch is zijn horoscoop heel goed te vergelijken met die van Anquetil, ‘monsieur Chrono’, de man van het stalen tempo. Hij haalde zijn 5 Touroverwinningen op het horloge binnen. Het bijzondere van Anquetil was dat hij tussen de conjunctie van Mars en Venus, Saturnus had staan. De Venus Mars conjunctie bepaalt het draaiingmechanisme terwijl Saturnus de maat bepaalt, als de ‘onrust’ in een horloge. Fabian Cancellara heeft ook dit mechanisme, maar dan ietsje anders. De Zon staat bij hem binnen de Venus Mars conjunctie terwijl Saturnus er tegenover staat en dus wel degelijk bepalend is binnen dit tijdrijdermechaniek. Het valt me tevens op dat Fabian Cancellara een goed eindschot heeft en zich dus absoluut niet mag laten verleiden tot het gebruik daarvan onderweg.

Goed, vandaag (dit artikel is gisteren middag door Ton ingeleverd) de ploegentijdrit. Veel hangt af van de samenwerking binnen de ploeg en de tijd-kwaliteiten van de andere renners. De pers klopte de sensatie al wat op door Armstrong in het geel te verwachtte, maar ik wed dat Fabian vanavond gewoon zijn vierde gele tricot over het hoofd zal trekken. Gister avond had Ton Brakenhoff nog dit enthousiast bericht door gestuurd…. [DIV][FONT face=Arial][FONT face=Verdana]”[/FONT]Ha Liz, je hebt mogelijk de uitslag van vandaag niet gevolgd, maar Cancellara heeft het Geel nog!! (zie mijn laatste stukje)  Leuk hè?!!!   groeten, Ton”[/FONT][/DIV] [DIV][FONT face=Arial][/FONT] [/DIV] [DIV][FONT face=Arial]Die wielrenner enthousiasten…..[/FONT][/DIV]

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in tour de France, 2009 en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *