Grote Veranderingen in zicht…

Beste lezers van astrologie.blogo. Even het volgende bericht. Dit weekend maken wij – alle blogs van blogo -de grote overstap naar WordPress. Hierdoor zal astrologie.blogo dit komend weekend, slechts en misschien helemaal niet bereikbaar zijn. Vanaf maandag is de site in ieder geval weer beschikbaar. Ik ben zelf vanaf woensdag 10 dagen weg. Hopelijk heb ik -voor die tijd -het nieuwe systeem snel onder de knie …Anders zie je mij – hoe dan ook – binnen twee weken terug in de lucht…..Astrologie.blogo gaat dan zijn vierde jaar binnen!!! Het eerste artikel was op 14 juli 2006 geplaatst. Warme Astro Groet –

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *