Horoscoop Michael Schumacher: Ton Brakenhoff

Michael Schumacher   * 3/1-1969.  (tijd onbekend)

Autocoureur Formule 1. (Ferrari)

 

Michael Schumacher keert na bijna drie jaar terug in de Formule 1. De 40-jarige Duitser maakte woensdagavond op zijn website bekend dat hij Felipe Massa op 23 augustus tijdens de Grote Prijs van Europa in Valencia vervangt.” Aldus Nu.nl.  Ik vraag me af of dat nu wel een goed idee is en ook waar de nieuwe generatie coureurs blijft. Nu was Schumacher wel een buitenbeentje, in 2007 stond hij aan kop met Alain Prost op de lijst met coureurs met de meeste podiumplaatsen, ook staat hij op no 1 met het grootste aantal ‘snelste ronden’. En zo heeft hij een enorme lijst records op zijn naam staan, zondermeer een super topcoureur. Een astrologisch onderzoekje naar het waardoor, bij coureurs liet bij de no 1 en 2 een Jupiter Uranus conjunctie zien, hét aspect van de allesdurvers, de bergbeklimmers. Jupiter Uranus is grenzeloos in zijn uitwerking. En kom je dit aspect tegen bij Formule 1 rijders dan denk ik niet aan vaardigheid, inzicht, techniek, talent, nee, dan denk ik aan lef. Aan pas remmen als iedereen dat al deed, nog passeren als dit uitgesloten is. Een tweede kenmerk van de grote coureurs is de krachtige Pluto en het transit van Uranus hier tegenover dat hem verleid heeft om weer te gaan rijden. Maar ik houd mijn hart vast, Saturnus komt er aan en het lijkt me gewoon geen goed idee om dan te gaan racen. Voor 1 oktober weten we alles. De horoscoop van Michael Schumacher:

 

micchart

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *