Nog meer eclipsen?

financial-astrology

Ik wil jullie aandacht vragen voor dit artikel van Eric Frances over de opkomende eclips.  Het is in het engels. Ik weet dat dit geen probleem is voor de meeste Nederlanders.  Interessante tekst en zeker de moeite van het lezen waard. E

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in eclipsen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *