Horoscoop Prinses Irene: Ton Brakenhoff

Irene van Lippe  * 5/8-1939 (Soestdijk 1.09 LT.)
 Gisteravond was er een portret van haar bij de KRO. Een portret waarin Prinses Irene aangeeft dat haar leven, zo achteraf gezien, een duidelijke lijn laat zien. Een leven zoals dat logisch kan worden verklaard vanuit oorzaak en gevolg en dat het allemaal toch maar goed gekomen is. Toch geweldig, zo overzichtelijk binnen één leven; dat is in Nigeria, Palestina en Afghanistan wel even andere koek maar daar ben je prinses voor. Sorry, ik ga zo niet goed, er moet een ander verhaal komen, een positiever verhaal en zeker niet cynisch. Liet me even gaan. Haar horoscoop laat een krachtig mens zien met goede bedoelingen maar zeker met de nodige pijn.

De horoscoop van Prinses Irene:

irene2

Die pijn zit in de Mars Pluto oppositie waar Saturnus vierkant op staat, we praten dan over macht, plicht en autoriteit en als onafhankelijke Leeuwin kan ze daar van spugen…maar, het kleeft haar ook aan!  Zon conjunct Pluto heeft sowieso met macht te maken maar Venus heeft zich er tussen gewrongen en de Jupiter Maan conjunctie staat er driehoek op. ‘de zachte krachten zullen zeker overwinnen in ’t eind – dit hoor ik als een innig fluisteren in mij’. *

En al die kracht komt naar buiten in de persoonlijke planeet Mars, in haar horoscoop is dat de belangrijke planeet. Bij hem krijgen Pluto en Saturnus hun gezicht, bij hem komt ook de prachtige driehoek met Neptunus en Uranus met een superieur inzicht naar buiten en die twee vechten om voorrang. De conjunctie Maan Jupiter in Ram is uiteindelijk bepalend voor wat het geworden is, een positief verhaal met groot respect voor de Natuur. Een prinses waardig!

* Henriëtte Roland Holst.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, vrouwen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *