Willem Holleeder een Hollandse Al Capone? Forget it!!

 Willem Holleeder * 29/5-1958       Al Capone * 17/1-1899.

 Aardig stukje van socioloog-criminoloog Klaas de Graaff in onze krant. Het gaat over de overeenkomsten die hij ziet tussen deze beide boeven. Zo is er de jeugdige leeftijd waarop de heren hun talent ontdekken, de problemen om een veroordeling rond te krijgen en op het einde de hartklachten die beide krijgen. Nou ja, overeenkomsten?!! Als astroloog mag je iets meer verwachten. Een blik in beider horoscoop.

capone

holl

 

Direct valt Venus in verdrukking op, zowel bij Willem Holleder als bij Al Capone. Bij Willem staat hij minimaal in Ram waar hij een oppositie te verwerken krijgt van een grenzeloos trio: de Maan, Jupiter en Neptunus. Bij Al staat Venus ook niet optimaal in Boogschutter en hij/zij zit hier ingeklemd tussen Saturnus en Uranus waartegenover Pluto en Neptunus staan. Venus in het nauw dus en waar staat Venus voor? Venus staat voor waarin we zacht zijn, voor wat ons aantrekt, voor waar we van houden. Schoonheid, jeugd (toch jeugd!), maar ook voor aards bezit. Daar zit de m.i. de crux, Venus is vervormd, Venus is hebzucht geworden, waar het aantrekkingskracht en liefde moest zijn. Dan is er een tweede opvallend punt en dat heeft met ons ego te maken, met Ik en daar tekent Mars voor. Bij Willem staat Mars in Vissen en daar staat hij absoluut niet goed, Vuur in Water, en vierkant Saturnus. Bij Al staat Mars in Kreeft, ook Vuur in Water met daartegenover zijn Zon. Ego problemen dus. Derde opvallende punt van overeenkomst is de goed staande Jupiter. Jupiter gaat over recht en onrecht, hun Jupiter tegenover het OM, als dat al een Jupiter heeft. Vierde punt zou hun misdadigheid zijn, daarin zie ik geen overeenkomst. Willem Holleeder is een aardige jongen in vergelijking met Al Capone.

Dit artikel is geschreven door Ton Brakenhoff

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *