Perseiden en de 48 uur Twitter marathon!

starsDe Perseiden zorgen elk jaar voor een spectualaire show vallende sterren of meteoren. Om men de gelegenheid te geven met elkaar hierover te communiceren – heeft Twitter een marathon georganiseerd.

Benieuwd hoe de berichten in een Twitter marathon eruit zien?  Kijk maar. Helaas de hemel over Amsterdam op dit moment… laat veel te wensen over. Mijn verwachtingen van de show tuimelen!!! Om van de links gebruik te maken..moet je wel doorklikken. Helaas…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *