Wedlock or Deadlock? Astrologie en liefde….

Een nieuw tv programma in de VS – “Wedlock or Deadlock” – laat twee bekende astrologen Rick Levine en Jeff Jawer uitspraken doen over de relaties van stellen die aan de shown meedoen.  Wedlock – is het huwelijk zelf  – terwijl deadlock betekent vast zitten in een akkelige situatie waarin niemand bereid is water bij de wijn te doen. Wijken? NEE. Zo… de twee astrologen en een psychologe – moeten hun opinie over de slagingskans van de relatie geven.

Wat vind ik hiervan? Enerzijds hartstikke leuk om te doen. Als RTL5 mij zou benaderen voor zo’n programma zou ik het waarschijnlijk doen. Gewoon voor de lol. En toch…. zit er een addertje onder het gras. Ten eerste: een stel dat verliefd is..trouwt toch…ongeacht wat de experts zeggen. Dus veel gewicht zal de opinie van anderen niet in het schaal leggen. Ten tweede: in mijn opinie komen mensen bij elkaar voor een reden. Ze hebben iets uit te werken samen. Soms is de les kort en heftig ….soms duurt het 40 jaar.  De chemie tussen twee mensen is heel belangrijk. De seksuele aantrekkingskracht. De vonk die overvliegt.  Ik heb horoscopen van stellen gezien die ik in eerste instantie helemaal niet voor elkaar geknipt leken, en toch…..

Een voorbeeld. Een stel kwam bij mij voor advies. Hij Leeuw – Zij Schorpioen…Vuur en Water en een relatie horoscoop vol vierkanten. Ook de synastrie liet bijna alleen hoge spanning zien. Oei… maar…. Wacht even, zijn horoscoop zat vol vierkanten, haar horoscoop ook.  Deze twee mensen waren als individuen niets anders dan spanning gewend. Samen was voor hun dus eigenlijk heel vertrouwd. Meer van hetzelfde: spanning. Iemand met een heel relaxte horoscoop kon hier niet tegen maar iemand met dezelfde innerlijke druk wel. En inderdaad de twee waren aan elkaar gewaagd. Vanzelfsprekend was er wrijving…maar geen van beide vond dit een belemmering voor hun relatie.

Relaties…. interessant stof om over na te denken…. Link naar Wedlock or Deadlock  site.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties en getagd, , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Wedlock or Deadlock? Astrologie en liefde….

  1. Pingback: Valentijnsdag Mix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *