Leeuwen op Gitaar!!

guitars

Matheny, Knopfler and Holdsworth.

(*12/8-1954, *12/8-1949, *6/8-1946)

 Leeuwen op gitaar.

 Van de week was ik jarig en een van de gasten merkte op dat ik me in goed gezelschap bevond van enige wereldvermaarde gitaristen. Huh? Dat zou je niet zeggen als je mijn linkerhand struikelend over de cellohals ziet voortbewegen. Misschien is er iets anders aan de hand en is het niet het Leeuwendeel dat voor hun talent verantwoordelijk is, hoewel het zeker heel sterk is dat er één 6/8 en twee 12/8 topgitaristen zijn. Snel de horoscopen gemaakt en natuurlijk valt dan gelijk de Zon Pluto conjunctie op. Daar moeten we het natuurlijk niet van hebben hoewel Zon Pluto ook met ‘machines’ te maken heeft! Nu is een gitaar wel geen machine maar met een beetje goede wil… ! Nou nee, de grote overeenkomst is te vinden in het Mercurius Saturnus aspect, er zijn twee conjuncties en een vierkant te vinden bij deze gitaristen. Mercurius Saturnus verleent concentratie en diepe gedachten en een soort autisme, de grote concentratie maakt dat ze niet worden afgeleid en dat hun gedachten geheel bij het spel zijn. Op ‘youtube’ waren de mannen aan het werk te zien en inderdaad puur ‘buitencategorie!!’ Onze toppianist Louis van Dijk heeft hetzelfde aspect.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Leeuwen op Gitaar!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *