Horoscoop Usain Bolt

 

Usain Bolt  * 21/8-1986 (tijd onbekend)

 Een buitenbeentje!
 Tijdens de Wereldkampioenschappen Atletiek deze week in Berlijn werden op de 100m en 200m door hem nieuwe wereldrecords gelopen: 100m in 9,58 sec en de 200m in 19,19.

Usain Bolt: Weer opnieuw fascineert hij me, vorig jaar werd hij op dit blog behandeld en ik kwam er niet uit met de astrologische argumenten. Het is geen man van het grote geweld, geen Pluto Mars conjunctie, Jupiter Saturnus of Pluto, Mars Saturnus zoals Carl Lewis en Jesse Owens. Dat zijn de duidelijke aanwijzingen voor power, wel zien we een Zon vierkant Saturnus maar daaruit spreek slechts het vermogen om veel te verdragen en dat is weer lekker om een trainingsprogressie vast te houden. Nee, bij Usain moet iets anders aan de hand zijn. En weer staar ik lange tijd op zijn horoscoop. Mars conjunct Neptunus? Een aantal astrologie boeken werden er op na geslagen maar niemand die het woord ‘snelheid’ in de mond neemt. De Mars van het ego omfloerst door Neptunus, ja daar kan je de weg door kwijtraken, maar niet noodzakelijk sneller afleggen. Dan maar een top 10 van sprinters samengesteld en dan komt toch 3x de Mars Neptunus conjunctie voor. Obiram Obikwelu heeft het en ook Bob Beamon, die heeft ernaast ook de krachtbron Pluto conjunct Saturnus. Toch lijkt er een aanwijzing om Mars Neptunus mee te nemen bij de sprinters. Een van Usains kenmerken is zijn buitengewoon relaxte houding, ook dat is niet direct een aanwijzing voor snelheid, maar als je nu toch al een buitengewoon goed hardloper bent, dan struikel je met deze Neptunus stand in elk geval niet over je eigen (ego) voeten.  Of: Neptunus regeert de voeten, Mars de snelheid. Wie iets anders weet mag het zeggen!

De Horoscoop van Usain Bolt:

bolt

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop Usain Bolt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *