Frank Clifford: Astrologie, Beroep en de MC

frank1Het is een veel gestelde vraag : Welk beroep past het best bij mij? Om deze vraag te beantwoorden, kijkt een astroloog als eerst naar de cusp van het tiende huis.  De cusp voor mensen die dat niet weten, is het begin van het huis. De cusp van het tiende huis wordt de MC genoemd. De MC is een afkorting van het latijns, medium coeli wat niets anders dan midhemel betekent. Het is de midhemel die astrologen gebruiken om informatie over het beroep te krijgen. De heerser van de midhemel, zijn plaatsing en eventuele planeten in het tiende huis maken het plaatje compleet. De MC (en het tiende huis) heeft ook andere betekenissen dus dit is er maar een van. Op 9 september, heeft Faye Cossar (ASA) opnieuw een bijzondere buitenlandse gast uitgenodigd. Deze keer gaat het om Frank Clifford – hoofd van the London School of Astrology. Voor alle astrologen die hun kennis over de MC willen verdiepen is dit een echte aanrader. Deze workshop wordt wel in het engels gegeven. Voor reserveren neem contact op met Faye (020-6206244) . Ik heb gehoord dat Frank Clifford een hele goede leraar en spreker is.  Hij is Ram en ook handlezer….. Klinkt interessant en ik ben dan ook echt benieuwd…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *