Horoscoop Laura Dekker

Dank aan Christien voor de data. Laura Dekker is geboren op 29 februari 1996 in een schikkeljaar ! In haar horoscoop staat de  Zon conjunct met Mars in Vissen. Dat geeft in ieder geval moed en dat zal je wel nodig hebben op een lange zeereis in je eentje. De behoefte hebben het gevaar op te zoeken kan natuurlijk ook. Al is er geen geboorte tijd – het zou best kunnen kloppen dat Laura de Maan in Kreeft in oppositie met Jupiter heeft. Een van de negatieve uitwerkingen van deze stand is zelfoverschatting. Mensen met Maan/Jupiter in oppositie hebben mensen om zich  heen nodig die kritische vragen kunnen stellen en die durven eerlijke feedback te geven. Maar ook deze oppositie geeft een portie moed. Momenteel transiteert Uranus over  Saturnus in horoscoop van Laura Dekker. Saturnus heeft met grenzen te maken – Uranus wil heel graag hier over heen.  Laura’s horoscoop wordt geraakt door de huidige Saturnus/Uranus oppositie. Wat hier  parten speelt is een conflikt tussen conservatieve/liberale krachten. De staat stelt zich hier als de bezorgde ouder op. Laura en haar ouders spelen allemaal het ondeugende kind.

De horoscoop van Laura Dekker

dek

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop Laura Dekker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *