Laura Dekker: Te zeil of niet te zeil, dat is de vraag?

 

In maandag’s vooruit blik op deze week schreef ik over boosheid, miscommunicatie, en het psychologische spel van Pluto. Mars (fysieke inspanning) in Kreeft (die de emoties doet aanzwellen) botst met Pluto (macht) in Steenbok (strenge wetgeving) en dat allemaal haaks op Mercurius in Weegschaal (een weloverwogen beslissing). Wie denkt dat de rechter morgen in het voordeel van Laura Dekker zal beslissen, zal zich moeten bedenken.

Laura Dekker is geboren in 1995 – een geboorte datum heb ik niet kunnen vinden. Wat vast staat is dat ze Jupiter in de reislustige, grensverleggende Boogschutter heeft staan. Neptunus en Uranus zijn conjunct eind Steenbok – maar Uranus dipt zijn tenen in Waterman in dat jaar. Zekerheid hebben we dus niet. Eveneens met Pluto die schommelt tussen eind Schorpioen en begin Boogschutter. Duidelijk is wel dat Saturnus in Vissen – onder de heerschappij van Jupiter valt. Vissen doet mij onmiddellijk aan de oceaan denken en haar boot heet “Guppy”.  Een ding staat vast. Laura Dekker  leidt nu al een veel bewogen leven. Als iemand de geboorte datum weet te vinden – zou het fantastisch zijn.  Pas dan kan ik de horoscoop maken.

Wat ik me afvraag is dit. Wil Laura Dekker de droom van haar ouders verwezenlijken – of is het nou echt haar droom? Ik ben voorstander van school vrij voor kinderen die een lange reis met de ouders maken. Zodoende leren ze andere belangrijke dingen. Maar alleen de wereld om zeilen? Dat is voor mij echt een golf te ver.

Laura kwam eerder dit jaar ook in problemen in de UK. Lees dit stukje uit de Trouw. Daar dreigde Laura in een opvanghuis terecht te komen als haar ouders haar niet kwamen ophalen. Vader wilde haar alleen van de UK terug naar Nederland laten varen.  Zijn deze ouders goed bij hun hoofd?

Pluto is in het spel deze week en ik ruik een adertje in het gras. Hier kan natuurlijk flink aan verdiend worden. Het verhaal – tot nu toe alleen – is op zich al veel geld waard. Zenders zat die Laura willen interviewen. Wat een circus. Soms verwijt ik mezelf dat ik mijn kinderen niet genoeg gepusht heb….. Vandaag even niet!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, horoscopen, vrouwen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *