Nieuwe Beroepsopleiding Astrologie: ODHIRIS

astroSchool voor astrologie, bewustzijn en spiritualiteit

Nieuwe beroepsopleiding in Utrecht en Enschede

Op 5 september zijn de deuren van de school officieel opengegaan met een openingsborrel op de locatie Utrecht, rustiek gelegen aan het water in het centrum van de stad.

ODHIRIS richt zich in de eerste plaats op mensen die het vak van astroloog professioneel willen gaan uitoefenen. De parttime beroepsopleiding duurt vier jaar en behandelt de volledige breedte van het beroep van astroloog. Naast astrologie biedt ODHIRIS diverse vakken die de toekomstige astroloog  inzicht bieden in zichzelf, zoals Lichaamsbewustzijn en Intuïtieve ontwikkeling en het vak Esoterie.

De oprichters van ODHIRIS, Dick van der Mark (astroloog en psychic reader) en Karin Kuijper (astroloog en body-mind coach) hebben beiden jarenlange ervaring in het onderwijs in de astrologie.

Zij hebben de school opgericht vanuit de ervaring dat astrologie niet alleen te leren is door kennis te vergaren, maar ook door het gebruik van intuïtieve vermogens.

Wie geïnteresseerd is in de school kan voor informatie terecht op de site www.odhiris.nl of door het informatiepakket aan te vragen via utrecht@odhiris.nl of enschede@odhiris.nl Aanmelding voor het eerste jaar, dat in oktober begint, is nog mogelijk!

Ook mensen die geen opleiding willen volgen kunnen bij ODHIRIS terecht voor kortdurende cursussen die inzicht bieden in de astrologie.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie Opleidingen en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *