Kinderen die meer over astrologie willen weten?

Kinderen in buurthuis aan de slag met astrologie

BEVERWIJK – Wat is een sterrenbeeld? Waar staat jouw sterrenbeeld aan de hemel en hoe ziet een sterrenbeeld eruit? Op woensdagmiddag 16 september 2009 worden deze vragen beantwoord bij de Stichting Welzijn Beverwijk. De spel-doe-middag voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8 van het basisonderwijs staat dan in het teken van astrologie.

De kinderen zijn welkom in buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c. Het duurt van 14:30 tot 16:00 uur. De kinderen hoeven zich niet vooraf op te geven en de kosten bedragen 2,- euro. Voor meer informatie kan worden gebeld met Judith Hijdendaal, zij is te bereiken via het algemene telefoonnummer van de Stichting Welzijn Beverwijk: 0251 220944.

Zo…woon je in Beverwijk en ken je iemand die deze cursus gaat doen, wil ik graag horen hoe het ging tijdens de les. Willen kinderen graag meer over astrologie weten? Wie het weet mag het zeggen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *