John Frawley: zijn nieuwste boek..

Fans of John Frawley wees blij. Wie graag excerpten van John’s nieuwe boek wil lezen – wordt op de lippen bediend.  John heeft Facebook ontdekt. Ik heb zelf uurhoek astrologie met John Frawley gestudeerd. Briljante astroloog…. Kijk maar.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *